Оставката на Денков влиза в парламента. Това е точка първа в

...
Оставката на Денков влиза в парламента. Това е точка първа в
Коментари Харесай

Оставката на Денков влиза в парламента

Оставката на Денков влиза в Народното събрание. Това е точка първа в проектопрограмата за работа на Народното събрание за на следващия ден, оповестена на уеб страницата на Народното събрание.

Утре е първата сряда от месеца и според правилника на Народното събрание парламентарните групи (ПГ) могат да оферират точки в дневния ред, които се включват наложително за разглеждане. От ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ са предложили плана на решение за приемане на оставката на министър-председателя. От ПГ на „ Възраждане “ са предложили депутатите да прегледат на първо четене промени в Закона за Комисията за финансов контрол. От ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ са предложили Народното събрание да разиска първо гласоподаване на законопроект за изменение на Закона за обществените услуги.

В проектопрограмата е второ четене на промени в Закона за възбрана на химическото оръжие и за надзор на токсичните химически субстанции и техните прекурсори, както и продължение на второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за ветеринарномедицинската активност.

Предвижда се депутатите да обсъдят на второ четене
промени в Закона за предучилищното и учебното обучение,
а на първо четене четири законопроекти за изменение и допълнение на Закона за здравето.

Проектопрограмата включва първо четене на
Законопроект за поощряване на научните проучвания и нововъведенията
и на промени в Закона за поощряване на вложенията. В проектопрограмата е и законопроект за одобрение на Споразумението за изменение №1 към Споразумението за даване на поддръжка за планове от 30 януари 2019 година сред Комисията за енергийно и водно контролиране на Република България и Европейската банка за възобновяване и развиване, както и законопроект за одобрение на Споразумението за основаване на интернационална Фондация „ Европейски съюз – Латинска Америка и Карибите “.

Предвиден е и постоянен парламентарен надзор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР